De opgave voor Keldonk om het negatieve verschil van vier doelpunten met koploper Olland weg te poetsen om kampioen te worden, bleek te groot. Keldonk won uiteindelijk met 7 – 3 van O.K.S.V. uit Overlangel, maar Olland won met 0 – 4 bij Mosa, waardoor het gat vier doelpunten bleef. 
Keldonk kwam al na een paar minuten spelen op voorsprong toen een aangeraakt schot van Rene van Lankveld gelukkig binnen hobbelde. Deze snelle voorsprong was het gedroomde scenario, maar helaas verliep het vervolg helemaal anders. Een paar minuten later lag namelijk de niet ingecalculeerde gelijkmaker achter Leon van den Acker in het net. Keldonk bleef hierna vol de aanval zoeken en waren Koen van Deurzen en Mark van Haandel dicht bij een nieuwe voorsprong. De tweede keer dat O.K.S.V fatsoenlijk over de middenlijn kwam zette ze Keldonk op achterstand, terwijl  Ollandia ondertussen op een 2 – 0 voorsprong was gekomen, waardoor de opgave alleen maar groter werd. Keldonk kreeg hierna voldoende kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar het wilde maar niet lukken om de O.K.S.V. goallie te verschalken. Een paar minuten voor de rust leek de gelijkmaker toch te vallen, maar een prachtige pegel van Rene van Lankveld ging rakelings over waardoor Keldonk met een achterstand de rust in ging.
Vijf minuten in de tweede helft viel dan eindelijk de gelijkmaker toen een goede voorzet van Tom van de Broek door Koen van Deurzen prima werd afgerond. Hierna kwam de flow in het team en binnen vijf minuten vielen er drie Keldonkse doelpunten. Eerst krulde Jan van den Acker een voorzet prachtig binnen en schoten Erik van Loon en Tom van de Broek de stand naar 2 – 5 en leek er opeens weer iets mogelijk. Snel hierna sijpelde het bericht door dat Olland een 4 – 0 voorsprong had genomen en was een Keldonks kampioenschap ver uit zicht geraakt. Keldonk had daar geen boodschap aan en vocht voor die laatste strohalm, maar had pech dat Koen van Deurzen en Johan van Malsen slechts de lat raakten. Vijf minuten voor tijd schoot Erik van Loon nog de 6 – 2 binnen en eiste het aanvallende Keldonkse spel zijn tol. Bij een gevaarlijke Overlangelse counter gebruikte Keldonk de noodrem waardoor O.K.S.V. een penalty kreeg die onberispelijk werd binnen geschoten. Het laatste woord was voor algeheel topscoorder van deze klasse, Koen van Deurzen die ver in blessuretijd uit een voorzet van Robin Knapp zijn 29e doelpunt van dit seizoen binnen kopte.
Een prima overwinning, maar het was, ondanks dat iedereen zijn stinkende best heeft gedaan, helaas niet genoeg om de kampioensvlag te laten wapperen. Nu rest nog de nacompetitie waarin in een tweeluik alsnog  promotie naar de vierde klasse kan worden behaald. Daar gaan we voor !!!