Na de 13 – 0 overwinning van Olland in de inhaalwedstrijd tegen Ruwaard moest Keldonk de koppositie, met 3 doelpunten achterstand, inleveren. Afgelopen zondag zou je van te voren bij een 5 – 1 overwinning op Mosa voor die uitslag tekenen, maar als je weet dat je halverwege al met 4 – 1 voor staat had je misschien in de tweede helft wat meer doelpunten verwacht. Al met al was winnen het belangrijkste, want puntverlies zou meteen funest zijn geweest en nu is er nog altijd kans om kampioen te worden. 
Keldonk pakte in de eerste helft meteen het initiatief, wat niet meteen in echte kansen resulteerde. Er was na een kwartier een goede poging van Jan van den Acker, maar zijn schuiver ging net voorlangs. Na 20 minuten kregen ze de deksel op de neus toen uit de eerste beste aanval van Mosa de 0 – 1 op het scorebord kwam. Gelukkig was hierna de stand snel weer gelijk, want twee minuten later kopte Erik van Loon, uit een goede voorzet van Mark van Haandel, strak raak. Na een half uur nam Keldonk, na een bekeken schot van Mark van Haandel de verdiende voorsprong. Tien minuten later veroverde Koen van Deurzen de bal op het middenveld en gaf een prima steekpass op René van Lankveld die beheerst binnen plaatste. Even later was het, na een lange bal van Erik van Loon en doorkoppen van Koen van Deurzen, opnieuw René van Lankveld die met precisie de bal in het doel plaatste. 
In de tweede helft ging Keldonk op jacht naar meer doelpunten, maar helaas bleef een monsterscore uit.  Mosa bleef, om dit te voorkomen, massaal achter de bal waardoor het voor Keldonk moeilijk was om een gaatje te vinden. Keldonk bleef de druk er goed ophouden en er kwamen ook wel kansjes om verder uit te lopen, maar het zat in deze fase niet echt mee. Net voor het einde van de wedstrijd werd het dan toch nog 5 – 1, toen na een afgeslagen corner de bal  in de voeten van Johan van Malsen kwam, en die schoot vanaf de zestien prachtig raak. 
Na afloop werd duidelijk dat Olland met 7 – 2 gewonnen had, waardoor die weer een doelpuntje verder zijn uitgelopen, hierdoor is de opdracht voor Keldonk volgende week heel simpel, maar tegelijk ook weer moeilijk: Zo ver mogelijk winnen van O.K.S.V. of zou Mosa tegen Olland nog voor een stuntje kunnen zorgen. Blijft spannend !