Het is voor iedere speler van onze club allemaal vanzelfsprekend. Je komt na een gespeelde wedstrijd in het kleedlokaal, je kleedt je om en stopt (frot) alle vuile was in de tas en gaat douchen, om daarna in de kantine nog samen een drankje te nemen. Bij de volgende wedstrijd staat diezelfde tas weer in het kleedlokaal met frisse, gewassen en netjes opgevouwen kleding. Dat lijkt allemaal vanzelf te gaan, maar dat is zoals met veel dingen toch net even anders. De tas met vuile was van een week eerder heeft een hele weg afgelegd om tot deze metamorfose te komen. Eerst wordt die tas door de leider of aanvoerder afgeleverd bij het “washok” waar die door Johan of Truus in ontvangst wordt genomen, daarna kiepen die de tas leeg, doen shirtjes of sokken rechts en doen die in de machine. Dan gaat het een uurtje vanzelf maar daarna moet de machine weer leeggehaald worden om de was in de droger te doen. Als de droger zijn werk heeft gedaan kunnen de shirtjes uitgehangen worden om daarna met de rest van het tenue netjes te worden opgevouwen om samen met de waterzak en de aanvoerdersband in de tas te worden opgeborgen. 

Zo doen Truus en Johan dit, naar alle tevredenheid al 18 jaar!!! voor al onze seniorenteams en ook de trainingshesjes en de was uit de kantine komt daar nog bij. 
Nu hebben ze aangegeven dat ze op het einde van dit seizoen, na al die jaren trouwe dienst, te willen stoppen met het wassen van onze tenues.
Wij vinden dit heel jammer maar respecteren en begrijpen hun besluit.
Wij willen, namens alle spelers, Truus en Johan hiervoor na al die jaren prettige samenwerking en altijd schone en frisse tenues heel hartelijk bedanken en komen daar op een ander officieel moment graag nog op terug.   
Door het stoppen van deze kanjers zijn wij daarom op zoek naar iemand die deze taak vanaf volgend seizoen op zich zou wil nemen. 

Via deze weg dan ook de oproep: Wie heeft er zin om deze kanjers op te volgen en wil ervoor zorgen dat onze seniorenteams er iedere week spik en span bijlopen!
Er staat overigens ook een leuke vrijwilligersvergoeding tegenover!
 Lijkt het je wat ? meld je dan bij het bestuur voor verdere informatie of informeer bij Truus en Johan die kunnen je het beste vertellen wat er allemaal bij komt kijken.

Voorzitter RKVV Keldonk, René van den Akker.