Na het aangekondigde afscheid van trainer Ruud Fleskens, die vijf jaar de hoofdtrainer was en daarmee de langst zittende trainer ooit in de historie van RKVV Keldonk, moest Keldonk voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe coach. Die missie is tot ieders tevredenheid, door het aanstellen van Youssef (Jozef) Laaroussi gelukt. Jozef is niet zomaar iemand uit het voetbalwereldje en heeft daar  de nodige ervaring op gedaan. Vanaf 12 jarige leeftijd doorliep hij de jeugdopleiding van P.S.V. waar hij daarna zijn eerste profcontract tekende. Daarna ging hij naar F.C. Eindhoven waar hij zijn debuut in de 1e divisie mocht maken. Als 20 jarige ging hij naar Telstar en speelde toen ook in het Nationale Militaire elftal. Na het uitstapje naar Poederlee (België) bleek het profvoetbal toch iets te hoog gegrepen en voetbalde Jozef op amateurbasis verder. Via Schijndel, JVC Cuijk, Top Oss en Geldrop sloot hij zijn carrière bij thuisclub Blauw-geel’38 af. Hierna ging hij als jeugdtrainer aan de slag bij P.S.V. en via VVV/Helmond sport en Brabant United ging hij toch weer terug naar zijn oude liefde in Veghel. Bij Blauw-geel’38 werd hij hoofdcoach van onder 23 en onder 19 waarna hij daar technisch coördinator bovenbouw werd. 
Op dit moment is Jozef trainer van competitiegenoot Irene uit Gemonde en laten we daar nou net onze enigste nederlaag geleden hebben en als je dit seizoen als Irene-trainer van Keldonk wint dan moet je wel iets in huis hebben. Dit dacht ook de Keldonkse technische commissie, en mede op voorspraak van enkele Keldonkse spelers, die al met hem gewerkt hebben, werd Youssef Laaroussi binnen gehengeld. 
Wij wensen Jozef nog veel succes (behalve in de wedstrijd tegen Keldonk) bij het vervolg van de competitie met Irene, en zien uit naar een prachtige tijd in Keldonk.