Na een goede eerste helft tegen V.C.O. uit Zeeland,  waarin een 3 – 1 voorsprong werd genomen, was het in de tweede helft harstikke moeilijk om de overwinning over de streep te trekken, maar geholpen door keeper Leon van den Acker en het nodige geluk bleven de drie in Keldonk.
Al na ’n minuutje spelen keek Keldonk tegen een 0 – 1 achterstand aan en kon men direct in de achtervolging. Wakker geschud, en met veel bravoure ging men op jacht naar de gelijkmaker. Na een klein kwartier werd de opgelopen schade hersteld, toen Roy van der Heijden na een prima assist van Sieb Sigmans de gelijkmaker binnen schoot. Tien minuten later was het Jannes Bouwe, die na goed voorbereidend werk van de aalvlugge Sami el Meliani, de Keldonkse voorsprong op het scorebord liet noteren. Net voor de rust ging Sami el Meliani achter een uittrap van keeper Leon van den Acker aan, vervolgens passeerde hij alles en iedereen met een oventje shirt en liet daarna ook de keeper kansloos.
Met een comfortabele 3 – 1 voorsprong begon Keldonk onnodig en wat verwaand aan de tweede helft, terwijl V.C.O. alles in de strijd gooide voor een beter resultaat. Na vijf minuten kregen de mannen uit het Oventje, na een handsbal binnen de zestien, een penalty die genadeloos werd binnen geschoten. V.C.O. rook bloed en Keldonk kwam steeds meer in de problemen en moest met kunst en vliegwerk de voorsprong verdedigen. Een vrije trap van Sami el Meliani hard op de vuisten van de keeper en een mooie uitbraak van Siep Sigmans die rakelings naast schoot waren de enige aanvallende Keldonkse hoogtepunten. Man van de wedstrijd werd keeper Leon van den Acker, die na enkele goede reddingen vijf minuten voor tijd ook nog een penalty wist te stoppen.
Zo behaalde Keldonk met bloed zweet en tranen met de magere voorsprong het eindsignaal en kunnen er voor wat het waard is, drie punten bij het totaal worden bijgeschreven.