Een team maak je samen! Dat geldt zeker voor JO11-1. Iedere training en wedstrijd staan 10 jongens fanatiek en met grote glimlach klaar voor een lekker potje voetbal. Al twee periodes wordt dat beloond met de eerste plek in de competitie. Een mooi samenspel! 
“Je moet kijken waar het spel is, dan ga ik alvast aan die kant in de goal staan”, aldus Siem die meestal keept. Hij houdt elke bal die door de linie breekt tegen. 
En die linie, die is niet mis. Met Bram B. aan het roer wordt elke bal gespot en in de aanval gelegd. Daar waar de bal is, daar is Bram. Steyn op rechts en Julian op links bewaken het fort. Steyn weet uit zijn atletiekverleden wat rennen is, dus rennen zal hij, de speler en de bal voorbij. Julian is precies waar hij moet zijn, knappe speler die hem voorbij komt. 
In het middenveld dribbelt Niek de ene na de andere speler voorbij, lekker in de aanval en zakken als Bram dat sprintje trekt. Boyd staat voorin klaar om de goals te maken of een mooie assist te geven. En als Boyd er niet is dan staat daar Jasey wel, gebruikmakend van het hele veld én zijn speciale cornertechniek. In één keer als de tegenstander niet oplet. Nick legt op rechts de balletjes klaar en als het even kan die goal in Bram A. doet dit op links, tik-tik-tik om mooi vanuit de zijkant die goal of een middenvelder te vinden. Kiano trekt het veld mee breed en weet mooie ballen aan te spelen. Samen leren, aanmoedigen en vooral veel lol trappen Dat is dus teamwork! En dat maakt ons als trainers en leiders zo trots als een aap met zeven …... ;-)

Gert-Jan, Dennis, Antwan en Jolanda