Keldonk speelde afgelopen donderdag de inhaalwedstrijd tegen laagvlieger O.K.S.V. uit Overlangel. Het is vooraf simpel om te zeggen dat je van deze tegenstander gewoon moet winnen, maar op het veld moet het dan nog wel gebeuren. Er werd uiteindelijk met een magere 1 – 0 gewonnen en dat leverde gewoon de belangrijke drie punten op.
Keldonk begon gedreven aan de wedstrijd en zette O.K.S.V op eigen helft vast. Dit leidde in de openingsfase al tot drie kansen waarvan Jan van den Acker er eentje op de paal schoot. Ondanks het grote Keldonkse overwicht duurde het tot de 25e minuut voordat ze de leiding namen. Een corner van Roy van der Heijden werd door Koen van Deursen onberispelijk binnen gekopt. In het restant van de eerste helft bleef Keldonk de wedstrijd controleren en kreeg legio kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar de bal ging telkens aan de verkeerde kant van de paal, naast het doel.
In de tweede helft ging Keldonk op jacht naar de voortijdige beslissing, maar ondanks het vele balbezit lukte het niet om verder uit te lopen. Invaller Tom van de Boek kreeg de beste kans, toen hij na een prima steekbal van Roy van der Heijden vrij voor de keeper werd gezet. Zijn mooie lob over de keeper bellande echter op de kruising. Het Keldonkse spel werd naarmate het einde inzicht kwam met de minuut minder waardoor het, ondanks dat O.K.S.V. geen fatsoenlijke kans had gecreëerd, toch nog spannend werd.
Zo pakte Keldonk terecht de overwinning, maar had zich wel wat meer mogen belonen.