Na een moeizaam begin herpakte Keldonk zich, en stelde in de eerste helft al
orde op zaken, om uiteindelijk met 2 – 4 te winnen.

Na `n minuutje spelen keek Keldonk al tegen een achterstand
aan en als je dan weet dat tegenstander Olland in totaal nog maar vier
tegentreffers heeft hoeven te incasseren weet je dat het een moeilijke
wedstrijd gaat worden. Het liep gelukkig voor Keldonk allemaal anders.

Eerst was er nog een enorme kans voor Olland, die schitterend
door keeper Leon van de Acker onschadelijk werd genaakt, waarna Keldonk het initiatief volledig naar zich toetrok. Na tien minuten krulde Robin Knapp een corner prachtig in een keer binnen, waarna Keldonk langzaam maar zeker Olland bij de keel greep. Na een half uur spelen zette Robin Knapp een mooie aanval op en legde de bal prima terug op Mark van Haandel die verwoestend uithaalde en
vanaf 20 meter onhoudbaar raak schoot. Vijf minuten later wederom een vlot
lopende aanval waarbij Robin Knapp de bal prima meegaf aan de buitenom komende Pieter Verbrugge en uit diens maatvoorzet schoot Duane Villanueva de 1 - 3 in de touwen. Een paar minuten later kon het, ondanks de kou, massaal meegereisde Keldonkse publiek opnieuw juichen, toen Pieter opnieuw de aangever was en Duane ook nu niet verzuimde om doeltreffend te zijn, zodat we met een comfortabele 1 – 4 voorsprong  de rust in gingen.

Na dit verwende half uur viel de tweede helft eigenlijk een
beetje tegen. Keldonk koesterde de voorsprong, zonder echt aan te dringen om die te vergroten. Olland spartelde wel wat tegen, maar was niet bij machte om het de Keldonkse verdediging moeilijk te maken. Zo ontstond een saai potje
voetbal maar dat deerde alles wat Keldonk was helemaal niets. Vijf minuten voor het einde kwam Olland, na een slordigheidje in de Keldonkse defensie, nog tot 2 – 4 terug, maar dat was alleen belangrijk voor de statistieken.