Na de ruime nederlaag vorige week tegen VOW, was het nu aan Heeswijk 5 om Keldonk 3 de bietenbrug op te sturen. Door een blunder van de keeper keken we na amper 4 minuten spelen alweer tegen een achterstand aan. Keldonk kon de bal niet in de ploeg houden en gaf Heeswijk alle gelegenheid om rustig op te bouwen en aan te vallen. Na een kleine 20 minuten spelen haalde Keldonk eerst nog een bal van de lijn maar uit de corner die daaruit volgde was het wel raak. Zonder verdere schade wisten we de rust te halen. De tweede helft begonnen we dreigend, zonder echte kansen te creëren. Dat deed Heeswijk wel maar die faalde in de afronding, zelfs een penalty, hoog over, was niet aan de gasten besteed. Lang leek het bij 0-2 te blijven maar in de absolute slotfase prikte ze alsnog 2 bij, game over.