Keldonk had gezien het spel in de tweede helft afgelopen zondag tegen Boxtel een gelijk spel dik en dubbel verdiend, maar een foutje in de beginfase van de wedstrijd werd ze fataal en daardoor moesten ze heel spijtig de drie punten in Boxtel achterlaten.Al na twee minuten spelen keek, door een lullig misverstand in de defensie, Keldonk tegen een 0 – 1 achterstand aan. Hierna bleef Boxtel er stevig de druk op houden en kraakte de Keldonkse verdediging regelmatig, maar brak niet. Na twintig minuten was een schot van Dusty van Wanrooy uit de tweede lijn dat door de keeper met moeite werd gekeerd het sein voor de ommekeer. Vanaf dat moment was van Boxtel de grootste hitte af en mocht Keldonk ook aanvallend mee gaan doen. Na een mooie aanval mistte Dusty op moment suprême de bal volledig en net voor de rust kapte Peter van Zutphen zijn tegenstander mooi uit en kreeg daarmee en vrije schietkans, maar zijn schot werd nog net geblokt. Na de rust was Keldonk de bovenliggende partij en deden ze er alles aan om minimaal ’n punt uit het vuur te slepen. Jan van den Acker was met een goed schot dicht bij de gelijkmaker, maar de keeper wist deze tot corner te verwerken. Uit die corner kopte Mark van der Linden rakelings naast. In de laatste minuten werd een kopbal van Tom van den Broek nog door een verdediger van de lijn gehaald. Ondanks dat Keldonk vandaag geen punt uit Boxtel wist mee te nemen was het positieve nieuws dat concurrent om directe degradatie Essche boys ook verloren had, waardoor dat verschil in ieder geval zes punten bleef.